2014. január 4., szombat

Prológus / Szereplők

Ribanc. Szajha. Büdös kurva. Hülye picsa.-vágják a képembe minden egyes nap. Persze ezek még csak a legfinomabb célzások arra, hogy örülnének, ha megdögölnék. Vannak durvábbak is. De könyörgöm, mi a szart kéne tennem, hogy megfeleljek? Bár már tulajdonképpen feladtam ezt a próbálkozást. Hiszen soha nem fognak megváltozni a vélemények. Ha valakit egy átlag amerikai gimiben ilyen szavakkal méltányolnak, akkor annak sosincs jó vége. Minden egyes napon csak az hajt, hogy már csak egy év és eltűnhetek erről a nyomorult helyről. Tudom, hogy sikerülni fog! Bízom benne! Ha akarják ha nem! Nem fogom újra átélni, hogy a halál kapujában legyek. Egyszer bőven elég volt...

Senki élete nem könnyű. Főleg nem Amerikában. De vajon csak egy kiút van ebből a borzalomból...a halálon keresztül? Vagy egyszer véget érhetnek a sorscsapások? A választ mindenki keresi, de nem mindenki jut el oda, hogy meg lelje azt!

Szereplők:



Jenna Anderson (17)

Pamela Manson (18)


Jordan Turner (18)

Itt van a legelső három szereplőnek a "fényképe". De ne feledjétek! Ez csak távpont, hogy kihez hasonlítanak, nálam így néznének ki! De többit rátok bízom! :)

XoLove Sophie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése